Jobbmagnet från start till mål

Vi har förenklat jobbsökningsprocessen till 4 enkla steg

Vi vet alla hur krångligt det kan kännas att komma igång med skrivandet, annonsletandet och CV skapandet... tungt, tråkigt och det är inte alltid det leder till resultat. Nu kan du slippa allt krångel!

Markera önskade jobb

Du anger vart du vill jobba och vilka yrkeskategorier du är intresserad av

Skapa eller ladda upp ett CV

Skapa ett CV på nolltid med vår CV generering

Dubbelkollar och bekräftar dina uppgifter

Nu är du redo att söka upp till hundratals jobb med bara ett knapptryck, eller ett i taget om du hellre vill göra det. Glöm inte att kryssa i Automatisk jobbsökning om du vill att vi fortsätter skicka ut din ansökan till dina angivna kategorier.
Svar från arbetsgivare får du till din angivna e-post!

Sådär!

Nu kan du enkelt hålla koll på vilka jobb du har sökt till på din skapade profil, här kan du bland annat bestämma om du vill stänga av eller på din Automatiska jobbsökning och lägga till eller ta bort yrkeskategorier.


Välj yrkeskategori

När du blivit medlem hos oss väljer du den yrkeskategori du är intresserad av samt vilken sökningsmetod du vill använda dig utav.


Skapa eller ladda upp ditt CV

Om du redan har ett färdigjort CV så är det busenkelt att ladda upp det hos oss. Har du inget CV kan ta hjälp utav våra kostnadsfria CV-Mallar för att se till att ditt CV samt ditt personligabrev håller en jämn och fin utformning så att din information lämnar ett gott intryck.


Skicka din ansökan

När du har laddat upp ditt CV och personliga brev hjälper våran automatiserade jobbsökningtjänst att söka jobb. Vi hjälper dig att söka upp till hundratals jobb inom den yrkeskategori du har valt, dygnet runt.


Få svar från arbetsgivare

När du har satt igång JobbMotor är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att arbetsgivaren kontaktar dig på din egna e-post eller telefon. Vi garanterar alla våra användare svar från arbetsgivare eller pengarna tillbaka.

Är du redo att sätta din jobbsökning på autopilot?

Ta steget mot ditt nya jobb idag!

Skapa profil